2017/10/28

Γι’ αυτό δεν θα καταφέρουν να σβήσουν τον Χριστό από την Ελλάδα - Η αλήθεια που κρύβουν

Συμπληρώνονται 100 χρόνια από την επανάσταση των μπολσεβίκων στην Ρωσία, οι οποίοι πήραν τελικά την εξουσία στα χέρια τους ανατρέποντας τον «Τσάρο» και βγάζοντας από την μέση τους πιο μετριοπαθείς μενσεβίκους.

Μάλιστα ο εβραϊκής καταγωγής Βλαδίμηρος Λένιν δεν δίστασε να σφάξει την οικγένεια Ρομανώφ μαζί με τα παιδιά του «Τσάρου».

Οι γραφειοκράτες των Νεοταξιτών ξεκίνησαν αμέσως δουλειά προκειμένου να εδραιώσουν την εξουσία τους. Το κυνηγητό ξεκίνησε με την «Τσεκά» την κομματική αστυνομία του Λένιν, να προκαλεί χιλιάδες θύματα.

Ο Λένιν συνέκρινε την θρησκεία, κυρίως την χριστιανική που ήταν η επικρατούσα, με «αφροδισιακή ασθένεια», η οποία φυσικά έπρεπε να τερματιστεί.

Όλες οι αναφορές στην θρησκεία, αποφασίστηκε να αφαιρεθούν από τα σχολικά βιβλία.

Εκκλησίες και μοναστήρια καταστράφηκαν ή έγιναν δημόσιες τουαλέτες. Καλά διαβάζετε!

Η γη τους και η περιουσία τους κατασχέθηκαν.

Χιλιάδες μοναχοί, επίσκοποι και κληρικοί δολοφονήθηκαν συστηματικά από τις υπηρεσίες «ασφαλείας».

Οι χριστιανοί διανοούμενοι στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ δημιουργήθηκαν ομάδες προπαγάνδας όπως η «Λίγκα των Άθεων».

Οι Σοβιετικοί πίστευαν πως άπαξ και η Εκκλησία έχανε την αίγλη και την δύναμή της, τότε η χριστιανική θρησκεία θα εξαφανιστεί.

Αργότερα, επί Στάλιν δεκάδες χιλιάδες κληρικοί εκτελέστηκαν. Χαρακτηρίστηκε παράνομη η διδασκαλία του Χριστού ακόμα και μέσα στα σπίτια.

Όλα αυτά μας τα κρύβουν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, το σοβιετικό πείραμα απέτυχε! Πως;

Η απάντηση βρίσκεται, σύμφωνα με το BBC, στο βρετανικό μουσείο του Λονδίνου. Έκθεση δείχνει στους επισκέπτες τους μυριάδες τρόπους που βρίσκει η χριστιανική πίστη, και όχι μόνο, προκειμένου να εκφραστεί.

Μία από τις εικόνες της έκθεσης είναι ένα πόστερ του 1975 με έναν αστροναύτη να γελά… «σατανικά» και να ανακοινώνει «πως δεν υπάρχει Θεός», ενώ κάτω στην γη μια Εκκλησία καταρρέει.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, το πείραμά τους απέτυχε.

Οι Ρώσοι κράτησαν την πίστη τους και σήμερα που τα πράγματα άλλαξαν την εκφράζουν ξανά ελεύθερα!

Λέτε τα ίδια να συμβούν και στην Ελλάδα, την ώρα που η κυβέρνηση αρνήθηκε να συμμετέχει στην πρόσφατη Σύνοδο της Εσθονίας, η οποία καταδίκασε τα εγκλήματα του Κομμουνισμού;

Η φλόγα του Χριστού πάντως σιγοκαίει σε ταπεινά καντηλάκια ανθρώπων της διπλανής πόρτας! Αυτά δεν τα υπολογίζουν! Αυτά θα ξαναδώσουν το φως!