2017/10/31

Συνέβη στην Θεσσαλονίκη: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ φράση που τρέμουν όλοι τους

Αρχίζουμε και παίρνουμε την πρώτη γεύση της αριστερόστροφης «κατοχής» στην κοινωνία της χώρας μας.

Τα σύμβολα και οι φράσεις του Ελληνισμού χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε βερμπαλιστικές ομιλίες προς άγραν ψήφων.

Απαγορεύεται οι πολίτες να θυμούνται πως είναι Έλληνες.

Απαγορεύεται οι πολίτες να χρησιμοποιούν ακόμα και την παγκόσμιας εμβέλειας φράση του Λεωνίδα απέναντι στους σκοταδιστές Πέρσες, οι οποίοι θέλησαν να υποτάξουν τον Ελληνισμό!

«Μολών Λαβέ», το σύνθημα όλων των λαών που μάχονται για την ελευθερία, την οποία οι κατά καιρούς εγκάθετοι της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων θέλουν να αρπάξουν.

Κουκουλοφόροι χτύπησαν νεαρό επειδή φορούσε μπλούζα με αυτή την φράση.

Οι «αναρχικοί» πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση, στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, κατά συγκέντρωσης χριστιανικών οργανώσεων που διαμαρτύρονταν για την θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζοντες».

Ο άτυχος νεαρός, που πέρναγε εκείνη την ώρα με το ποδήλατο του, κυνηγήθηκε από αυτούς! Τον έριξαν κάτω στο έδαφος, τον χτύπησαν και του πήραν τη μπλούζα. Η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, απέτρεψε τα χειρότερα.

«Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω "κάτι" και κινδύνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους "κάτι", είναι να δέρνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν "λάθος μπλουζα"» γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο νεαρός φοιτητής από την Θεσσαλονίκη που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, επειδή φορούσε T-shirt που έγραφε την αρχαιοελληνική ρηματική φράση «Μολών Λαβέ».

Τρομάζουν οι ελληνικές ιαχές ακόμα και σήμερα τους εχθρούς της ελευθερίας, οι οποίοι δρουν μαζικά σαν φοβισμένες ύαινες.

Η φράση αυτή αντηχεί ακόμα και σήμερα στα αυτιά τους και θα έρθει ώρα που η ιστορία θα επαναληφθεί!