2017/10/31

Ετοίμαζαν χτύπημα λίγο πριν την εθνική επέτειο μέσα στην Αθήνα

Ραγδαίες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 29χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», τα νέα στοιχεία που προκύπτουν μετά την έρευνα της ΕΛΑΣ στη νέα γιάφκα που βρέθηκε στα Εξάρχεια, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός «βομβιστής» ετοίμαζε νέο ισχυρό χτύπημα στην Αθήνα, λίγο πριν μάλιστα την εθνική επέτειο του ΟΧΙ, συγκεκριμένα από την 26η Οκτωβρίου μέχρι και τέλος του μήνα.

Μάλιστα, οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής δεν αποκλείουν την εκδοχή να προοριζόταν το κρησφύγετο των Εξαρχείων για καταφύγιο ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα.

Εκεί, στο νέο διαμέρισμα-γιάφκα σκόπευε να μεταφέρει και το εκρηκτικό υλικό που είχε στην κατοχή του λίγο πριν την σύλληψή του.

Εκτιμάται ότι ο νεαρός ίσως αντιλήφθηκε ότι βρίσκονταν στο στόχαστρο των Αρχών και θέλησε να μεταφέρει όλο το υλικό που είχε στο σπίτι του και που μαρτυρούσε την τρομοκρατική του δράση.

Η κατάσταση κρίνεται ως άκρως ανησυχητική και ελπίζουμε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Συνήθως η Νέας Τάξη σου δίνει το πρόβλημα (τρομοκρατία), σου δίνει και την «λύση» (σκληρά μέτρα αστυνόμευσης και ελέγχου των ζωών μας.

Ωστόσο, ελπίζουμε να μην φτάσουμε σε σημείο να θρηνήσουμε θύματα, όπως προειδοποίησε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, «εάν οι αστυνομικοί θα μπουν στα Εξάρχεια, δεν θα βγουν ζωντανοί».

Η κυβέρνηση ωστόσο, δείχνει να δικαιολογεί την εξάπλωσης της βίας και να αγνοεί την ουσιαστική ασφάλεια των Ελλήνων: