2017/10/25

Αποκάλυψη: Ισλαμικό στρατό 1,3 εκατομμυρίων εναντίον της Ευρώπης ετοιμάζει ο Ερντογάν!

Γιατί προειδοποιούν οι Βούλγαροι

Τον κώδωνα του κινδύνου στις ευρωπαϊκές χώρες κρούει Βούλγαρος ιστορικός αποκαλύπτοντας το σχέδιο Ερντογάν για εξάπλωση της μουσουλμανικής θρησκείας σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεγαλύτερη απειλή για Βαλκάνια και Ευρώπη προέρχεται από τον ισλαμιστικό στρατό που προετοιμάζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία. Ο Άλεξ Αλεξίεφ, πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας, σε συνέντευξή του στο βουλγαρικό πρακτορείο Fokus, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, που προέρχεται από την Τουρκία, είναι το κήρυγμα του ριζοσπαστικού Ισλάμ». Πρόσθεσε δε, ότι η πολιτική που ακολουθεί το τουρκικό κράτος το οδηγεί όλο και πιο μακριά από τη Δύση, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από τις ΗΠΑ.

Ο Αλεξίεφ τονίζει ότι ο Ερντογάν προετοιμάζει σταδιακά τον ισλαμικό στρατό του, αναφερόμενος σε 1,3 εκατομμύρια μαθητές που εκπαιδεύονται σε ιεροδιδασκαλεία στην Τουρκία για να κηρύττουν το ριζοσπαστικό ισλάμ, το οποίο χαρακτήρισε σοβαρή απειλή για τις κοσμικές κοινωνίες και τους γείτονες της Τουρκίας.

Οι προειδοποιήσεις του Βούλγαρου ιστορικού έρχονται λίγες μέρες μετά τις αντίστοιχες του Ντάνιελ Πάιπς, ενός από τους σημαντικότερους αναλυτές για το Ισλάμ και την Μέση Ανατολή.

Ο Πάιπς, σε άρθρο του στην εφημερίδα Washigton Times, προειδοποιεί ότι το ΝΑΤΟ, από παραδοσιακό όργανο συμμαχίας δυτικών κρατών, θα μετατραπεί σε όργανο του Ισλάμ, καθώς ο Ερντογάν δεν αποκλείεται να ζητήσει την εισαγωγή και άλλων μουσουλμανικών κρατών που θα παρουσιάζονται φαινομενικά ως "μετριοπαθείς" και προσθέτει:

"Κορυφαίοι αξιωματούχοι της συμμαχίας αντιλήφθηκαν αυτή την πραγματικότητα αμέσως μετά την σοβιετική κατάρρευση και τάσσονταν υπέρ της άμεσης αντιμετώπισης του ισλαμικού εξτρεμισμού. Όμως οι απόψεις αυτές υπονομεύθηκαν από τον Ερντογάν.

Έτσι αντί το ΝΑΤΟ να πολεμήσει το εξτρεμιστικό Ισλάμ, οι άλλες 28 χώρες βρέθηκαν με έναν ισλαμιστή δίπλα τους. Οι 28 έμειναν βουβοί απέναντι στον σχεδόν εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στην Τουρκία κατά των Κούρδων. Ούτε φάνηκε να ενοχλούνται από την ύπαρξη ενός ιδιωτικού στρατού (SADAT) του Ερντογάν. Παρομοίως δεν αντέδρασαν όπως έπρεπε στους τουρκικούς περιορισμούς χρήσης της βάσης του Ιντσιρλίκ, αλλά και τις τουρκικές κινήσεις και τη ρητορική έναντι χωρών όπως η Αυστρία, η Κύπρος και το Ισραήλ, αλλά και κατά του σφοδρού αντιαμερικανισμού της Άγκυρας, που εκφράστηκε από ανθρώπους όπως ο δήμαρχος της Άγκυρας, ο οποίος ευχόταν καταστροφές και θανάτους στις ΗΠΑ."