2017/10/31

Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων - ανέργων Πρέβεζας: Ανεστάλη η απόφαση έξωσης της οικογένειας με απόφαση Δημάρχου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30/10 στις 6:30 μ.μ παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στην οικογένεια που απειλεί ο Δήμος Πρέβεζας με έξωση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων - ανέργων Πρέβεζας, «Η προσπάθεια του Δήμου να πετάξει την οικογένεια στο δρόμο δεν είναι σημερινή».

«Εδώ και δύο χρόνια περίπου ο Δήμος προσπαθεί να βγάλει την πολύτεκνη οικογένεια ανέργων από το σπίτι με τον πατέρα της οικογένειας άρρωστο. Διάφοροι παρατρεχάμενοι περνούν από το σπίτι και δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας και τρομοκρατίας χωρίς να υπολογίζουν ούτε τη παρουσία ενός μικρού παιδιού» συνεχίζει στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται επίσης πως «Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πήραν απόφαση να προχωρήσουν στην έξωση, μετά από τη δημοσίευση της απόφασης και τη γενική κατακραυγή που αυτή προκάλεσε αποφασίστηκε η αναστολή εκτέλεσής της με εντολή δημάρχου».

Καταλήγοντας η Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων - ανέργων Πρέβεζας αναφέρει: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Τη μια τους διώχνει και την άλλη τους αφήνει… Η υποκρισία και τα παιχνίδια στις πλάτες της οικογένειας σε όλο της το μεγαλείο».

Δηλώνει επίσης πως «θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στις εξώσεις και στους πλειστηριασμούς της εργατικής-λαϊκής κατοικίας. Τράπεζες, κυβέρνηση και δήμοι ( που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες στο όνομα των δημοτών!!!) πρέπει να μας βρουν απέναντι».