2018/05/31

Η Άρτα έχει ανάγκη από πραγματική ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία

 Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε σήμερα στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, ο δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άρτης κ. Χάρης Παπάζογλου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

"....Δικός μου στόχος είναι να συντελώ με τις ενέργειές μου, ώστε Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΗΧΗΡΑ και αυτός, πιστεύω ακράδαντα, ότι είναι ο σωστός ρόλος καθενός που ασχολείται με τα κοινά!

Η Άρτα δεν είναι μόνο τα μνημεία της και ο πολιτισμός της, αλλά είναι κυρίως οι άνθρωποί της, και μάλιστα, αυτοί μπαίνουν σε πρώτη θέση!

Δεν μπορείς να κυβερνάς έναν τόπο, αν δεν γνωρίζεις καλά τους ανθρώπους του, αν δεν γνωρίζεις τις επιθυμίες τους για την πρόοδο του τόπου τους, αν δεν γνωρίζεις το αληθινό συμφέρον τους. 

Ως δημοτικός σύμβουλος, δίνω καθημερινά αγώνα για ουσιαστικές και ποιοτικές αλλαγές, οι οποίες δεν είναι αλλαγές που ζητώ ή επιθυμώ εγώ, αλλά αλλαγές που ζητούν και επιθυμούν στο σύνολό τους οι δημότες της Άρτας. 

Κατά την άποψή μου, όλες οι ενέργειες και οι προσπάθειες των φορέων του τόπου μας πρέπει να κινούνται γύρω από την κεντρομόλο δύναμη της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας των δημοτών. Αυτές οι τρεις λέξεις πρέπει να αποτελούν την ουσία κάθε κίνησης και κάθε σχεδιασμού: ανάπτυξη, πρόοδος και ευημερία. 

Με λύπη μου, έχω διαπιστώσει ότι κάποιες κινήσεις φορέων το τελευταίο διάστημα δεν περιστρέφονται γύρω από το συμφέρον και την ευημερία όλων των δημοτών αλλά μόνο μιας ορισμένης μερίδας αυτών. 

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. 

Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε από τη θέση του φτωχού συγγενή των Ιωαννίνων, θα αγωνιστούμε για αληθινή πρόοδο και ανάπτυξη, και κατά τη γνώμη μου, η αληθινή πρόοδος και η αληθινή ανάπτυξη δεν έρχονται απλά μέσα από τα δημόσια έργα, αλλά κυρίως μέσα από την ευημερία των πολιτών ενός τόπου. 

Αν οι δημότες σου πεινάνε, αν οι δημότες σου φτωχοζούν, για ποια πρόοδο και ανάπτυξη μιλάμε τότε; 

Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
 
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Χάρης Παπάζογλου, σχετικά με τις ουσιαστικές και ποιοτικές αλλαγές προς όφελος των δημοτών, που έχει ανάγκη η Άρτα μας για να γνωρίσει την πρόοδο και να βγει από την υπανάπτυξη, στη «Γνώμη» του Κ. Γκέτση εδώ:

http://www.gnomiartas.gr/news/item/12187-papazoglou