2019/04/18

«Κομμωτές Καρδιάς»

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε τη χαρά και την τιμή να δραστηριοποιείται στην Άρτα η ομάδα «Κομμωτές Καρδιάς», η οποία οργανώθηκε με πρωτοβουλία της κυρίας Βασιλικής Αγγελομένου, εκπαιδεύτριας ενηλίκων στο Δημόσιο ΙΕΚ Άρτας και Πρέβεζας (Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης), ως παράρτημα της Πανελλήνιας ομάδας «Κομμωτές Καρδιάς».

Τα μέλη της συμμετέχουν εθελοντικά σε δράσεις που αφορούν τη δωρεάν περιποίηση και τον καλλωπισμό γυναικών και αντρών όλων των ηλικιών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις τακτικές επισκέψεις στο Γηροκομείο, στο ΚΑΠΗ και στα ΚΔΑΠ «Αγκαλιά» Άρτας.

Επίσης και φέτος η ομάδα συμμετείχε στον 5ο Ημιμαραθώνιο «Ο δρόμος του Γιοφυριού» που οργανώθηκε από τον Δήμο Αρταίων, καθώς και στη δράση «Let’sdoitGreece»προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά της.

Βασικοί στόχοι της ομάδας είναι η προσφορά «από καρδιάς» δωρεάν φροντίδας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να νιώσουν όμορφα.

Τα χαμόγελα που προσφέρουν τα μέλη της ομάδας είναι πραγματικά ανεκτίμητα.

Η εθελοντική συμμετοχή σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις στοχεύσει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και των ειδικών του χώρου, με τελικό στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας και την συμμετοχή της σε περισσότερες δράσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η υπεύθυνη της ομάδας κυρία Αγγελομένου πραγματοποίησε συνάντηση με καινούρια μέλη στα Γιάννενα, οργανώνοντας την ομάδα «Κομμωτές Καρδιάς Ιωαννίνων».

Η νέα ομάδα είχε τη χαρά να επισκεφτεί τα ΚΑΠΗ στην Πλατεία Πάργης, προσφέροντας δωρεάν περιποίηση και φροντίδα στα μέλη τους.

Οι «Κομμωτές Καρδιάς» καλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα, βεβαιώνοντάς τους ότι ως αντάλλαγμα θα εισπράξουν αληθινά χαμόγελα, γεμάτα βλέμματα, πολλή αγάπη και ζεστές αγκαλιές.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και η συμμετοχή στις δράσεις γίνεται κατόπιν συνεννόησης των μελών(τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής).


Τρόποι επικοινωνίας:

τηλ. 6942549442 (κ. Αγγελομένου)

e-mail: kikiaggelomenou@yahoo.gr

facebook: Βασιλική Αγγελομένου.