2018/06/09

Πως κατάντησαν την Ελλάδα; Εβαψαν παράνομα και τις οδικές διαβάσεις ...παρδαλές στο Σύνταγμα για την παρέλαση των υπερήφανων κίναιδων!

Χθές το βραδυ στο Συνταγμα, συνεργεία του δήμου εβαφαν τις οδικες διαβασεις και τις διαγραμμισεις στα χρώματα του ουρανιου τοξου (!!!) για τις ....αδελφές νοσοκόμες!

Οι οδικες σημανσεις, δεν ειναι εκει ουτε για πλακα, ουτε ο παγκοσμιος κωδικας κυκλοφοριας απαιτει να ειναι λευκες επειδη ειναι ρατσιστης ή ομοφοβικός, υπαρχει συγκεκριμενος λογος και αποτελει συγκεκριμενη προειδοποιηση η οποια ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ να παραχαραχθει!!!

Αυτη η μαλακια που κανουνε για να δειξουνε οτι ταχαμου ταχαμου νοιαζονται για τα δικαιωματα των 0000000 (μηδενικών) εκτος απο επικινδυνη ειναι σαφης παραβαση του Κ.Ο.Κ που προβλεπει σαφή φυλακιση εως δυο ετη! Τι σοϊ δήμαρχος είναι αυτός; Τουρκολάγνο; λαθρομετανοστολάγνος; μα και κιναιδολάγνος; μα ποιοι μαλακες τον ψηφισαν;

Mονο σε μια τριτοκοσμικη μπανανια οπως η Ελλαδα, επισημοι φορεις του κρατους θα παρανομουσαν τοσο απροκαλυπτα και θα παρεκαμπταν τοσο προκλητικα τη νομοθεσια χωρις καμια τιμωρια επειδη πρεπει να "πουλησουν" επικοινωνιακη ταχαμου δικαιωματικη στηριξη ξεβρακωνομενοι σε καθε λομπι που πιστευουν οτι θα τους δωσουνε κανα ψηφαλακι αμα τους γλυψουνε !

Σε μια σοβαρη κοινωνια, οι ιδιοι οι διοργανωτες της εκδήλωσης των κίναιδων θα ειχαν ηδη υποβαλλει μηνυσεις στο δημαρχο, το ΥΠΕΧΩΔΕ και τον αρχηγο της τροχαιας γιατι αυτες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ οχι απλα θετουν σε κινδυνο χιλιαδες ανυποψιαστους τουριστες και οδηγους που περπατανε καθημερινα απο αυτες τις διαβασεις.

(για του λογου το αληθες, παρτε και live streaming απο Συνταγμα και δειτε τις παρδαλες διαγραμμισεις της διαβασης https://www.skylinewebcams.com/…/ermou-street-syntagma-squa… )