2018/06/08

Λευκός θολοκουλτουριάρης καθηγητής εναντίον…λευκών

Ο Αμερικανός καθηγητής Ιστορίας James Livingston, υποφέρει από την «λευκή ενοχή». Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν άσχημα επειδή γεννήθηκαν λευκοί, όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό.

Μερικοί άνθρωποι, προκειμένου να δείξουν το πόσο αντιρατσιστές είναι, αρνούνται ακόμα και το χρώμα..του δέρματός τους, λες και ο ρατσισμός είναι μόνο εναντίον των μαύρων ανθρώπων.

Ο James Livingston, λοιπόν πήγε να φάει ένα Μπέργκερ και επειδή μέσα στο εστιατόριο (με τα μπέργκερ), υπήρχαν πολλοί λευκοί άνθρωποι, ένιωσε άβολα και άρχισε να παραφέρεται. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να φωνάξει: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ.

Ο συγκεκριμένος κύριος ένιωσε πολύ μεγάλη χαρά για την πράξη που έκανε και την...ανάρτησε στο Facebook. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου του ζήτησαν να φύγει και όταν έγινε αυτό έγινε πυρ και μανία.Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ένιωσε ιδιαίτερα όμορφα με αυτή του την πράξη. Παρακάτω στην ανάρτησή του έγραψε ότι μισεί την λευκή φυλή και της ευχήθηκε κάποια «Γαλλικά».

Ο ρατσισμός δεν γνωρίζει σύνορα, χρώματα και Πατρίδες. Ένας λευκός μπορεί να είναι ρατσιστής με τους λευκούς, ένας μαύρος με τους μαύρους, ένας λευκός με τους μαύρους, ένας μαύρος με τους λευκούς.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι η συστηματική προπαγάνδα της Νέας Τάξης, έχει πιάσει τόπο. Ορισμένοι άνθρωποι χάνουν κάθε όριο και πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι.

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικού χρώματος, οι οποίοι διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Δεν είναι ανάγκη κάποιος να μισεί τον εαυτό του επειδή είναι λευκός ή μαύρος ή ερυθρόδερμος κλπ.