2019/03/09

Bρήκαν φριχτό θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

Φριχτό θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Αίγινα βρήκαν η Ειρήνη Μαρμαρινού και ο ανιψιός της Λάμπρος Πρωτονοτάριος το Νοέμβριο του 2015, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και αφού τους βασάνισαν τους έκαψαν ζωντανούς.

Το σπίτι όπου διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα, στον ήσυχο οικισμό των Αγίων Ασωμάτων, επισκέφθηκε η Αγγελική Νικολούλη για λογαριασμό της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. Κι ενώ η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, το σπίτι μοιάζει ανέπαφο, με εμφανή τα σημάδια που άφησαν οι αστυνομικοί της Σήμανσης και το αίμα των δύο αθώων θυμάτων.


Σύμφωνα με τις Αρχές, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως
το κίνητρο των αδίστακτων δολοφόνων ήταν οικονομικό. Από την άρση τραπεζικού απορρήτου προέκυψε πως λίγο πριν τα capital control η άτυχη γυναίκα είχε προχωρήσει σε ανάληψη των αποταμιεύσεων της ύψους οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ, που ενδεχομένως είχε κρύψει στο σπίτι της. Με δεδομένο ότι τα θύματα βασανίστηκαν, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες κατάφεραν το σκοπό τους να βρουν και να αρπάξουν τα χρήματα. Ο χώρος της μονοκατοικίας ερευνήθηκε εσωτερικά και εξωτερικά, χωρίς να βρεθεί το παραμικρό.


Ο νομικός εκπρόσωπος των συγγενών των θυμάτων Νίκος Διαλυνάς έχει ήδη καταθέσει καταγγελία – αναφορά για να υπάρξει ενημέρωση από τους αρμόδιους σχετικά με τις έρευνες των Αρχών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ανέφερε πως η οικογένεια ξεκίνησε δικές της έρευνες , ορίζοντας ειδικούς επιστήμονες ώστε να φωτιστεί η αλήθεια και να βρεθούν οι ένοχοι.